Home

Nieuws 393 x bekeken

Wout Dekker nieuwe president-commissaris Rabobank

Utrecht – Scheidend topman Wout Dekker van voerconcern Nutreco wordt vanaf juni 2013 president-commissaris van Rabobank Nederland. Dekker is al commissaris bij de coöperatieve bank, die in de Nederlandse agrarische sector een marktaandeel claimt van meer dan 80 procent.

Dekker beschikt volgens de bank over een omvangrijke bestuurlijke ervaring in de voedings- en agrisector, waar de Rabobank een strategische focus op legt. Dekker volgt professor Lense Koopmans op. Per september treedt Leo Degle, voorheen directielid van Deutsche Bank, toe tot de raad van commissarissen, die ook onder meer oud-landbouwminister Cees Veerman en oud-directeur landbouwonderzoek van de FAO en kroonlid van de SER Louise Fresco telt.

Of registreer je om te kunnen reageren.