Home

Nieuws 405 x bekeken

Verhagen met agro-ondernemers op handelsmissie naar Israël

Den Haag - Minister Maxime Verhagen van Economische Zaken gaat deze week op handelsreis naar Israël. Met de demissionaire minister reizen zeventig ondernemers uit de sectoren agrofood, (duurzame) energie, high tech, logistiek en water mee.

Israël is volgens het ministerie een interessante markt voor Nederlandse ondernemers, gezien de economische groei die het land doormaakt. Woensdag wordt door Verhagen en de Israëlische minister van landbouw Orit Noked een seminar over voedselzekerheid gehouden, waar Nederlandse en Israëlische ondernemers kennis over voedselzekerheid kunnen uitwisselen.

Samen met minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken spreekt Verhagen met de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu over de economische kansen die de samenwerking tussen Nederland en Israël biedt.

Of registreer je om te kunnen reageren.