Home

Nieuws 1805 x bekeken 1 reactie

Leden: Arkervaart en Brameco partners

Doetinchem - Coöperatie Arkervaart heeft op 20 en 21 juni extra ledenvergaderingen uitgeschreven in respectievelijk Nijkerk en Markelo. Dat melden leden van deze coöperatie op internet.

Tijdens de vergaderingen worden de leden volgens de uitnodiging op de hoogte gebracht van plannen om de ‘fusie met een Nederlands voerbedrijf te onderzoeken’.

De Arkervaart-leden trekken op basis van deze uitnodiging en het bericht van deze krant over een extra ledenvergadering van Brameco Zon op 20 juni de conclusie dat Brameco en Arkervaart met elkaar in gesprek zijn en willen fuseren.

Brameco Zon meldt in zijn jaarverslag onverbloemd op zoek te zijn naar een fusiepartner om in de toekomst succesvol te kunnen blijven. De directeuren van beide bedrijven; Marcel Roordink van Arkervaart en Pouwel Brouwer van Brameco Zon onthouden zich van ieder commentaar. Als beide bedrijven samen gaan ontstaat een mengvoercoöperatie met tegen de 540.000 ton voerafzet.

Eén reactie

  • probe14

    En de Valk stond er bij en keer er naar...

Of registreer je om te kunnen reageren.