Home

Nieuws 1795 x bekeken 2 reactieslaatste update:23 aug 2012

Hazekamp zakt plaats op kandidatenlijst Partij voor de Dieren

Amsterdam – Anja Hazekamp is na een paar maanden Kamerlidmaatschap een plaats gezakt op de concept kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren. Ze staat op plaats vier, onder het Limburgse PvdD-Statenlid Frank Wassenberg.

Bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen stond Hazekamp op de derde plaats op de kieslijst. Marianne Thieme staat op plaats één op de lijst van de PvdD, gevolgd door zittend kamerlid Esther Ouwehand. Wassenberg is onder andere werkzaam geweest bij de Bont voor Dieren, Stichting Proefdiervrij en Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren.

Het partijbestuur van de Partij voor de Dieren presenteerde de conceptkandidatenlijst maandag. Op de lijst staan veel mensen die binnen de Partij voor de Dieren actief zijn als vertegenwoordigers in Tweede Kamer, Provinciale Staten of gemeenteraad. "De keuze is op ervaren politici gevallen omdat de Partij voor Dieren gezien de peilingen rekening houdt met een verdubbeling van het aantal zetels in de Tweede Kamer", aldus de partij.

Laatste reacties

  • Bloemestein

    Het zal toch niet waar zijn, nog meer van dat pietjesvolk in de kamer.Zijn we net van die schertsfiguur van de PVV en zijn Caviapolitie af, kunnen we weer zo iets verwachten.

  • marflan

    Beste Bloemen-stein: let wel de PvdD is de enige partij die alert is op het grote gevaar van de BIJENSTERFTE veroorzaakt door het gebruik van NEONICOTOIDEN.
    Zonder bijen geen Bloemen, geen voedsel, dus ook geen heer of mevrouw Bloemenstein. Dit is geen scherts.

Of registreer je om te kunnen reageren.