Home

Nieuws 1025 x bekeken laatste update:24 mei 2012

Veerman voorzitter raad van toezicht Fagoed

Apeldoorn - Cees Veerman is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van erfpacht-financierder Fagoed. Hij volgt David Luteijn op.

Veerman stond in de jaren '80 mede aan de wieg van Fagoed. Hij is gepromoveerd op het thema landbouwgrond en heeft vervolgens samen met anderen het concept erfpachtfinanciering vorm gegeven, aldus directeur Kees Kaffka van Fagoed.

Fagoed heeft afgelopen jaar vijf procent rendement gehaald. Dat is iets lager dan het gemiddelde van zes procent over de afgelopen tien jaar. Volgens Kaffka blijkt hieruit dat erfpachtfinanciering minder concjunctuurgevoelig is dan veel andere beleggingen in vastgoed. Fagoed wil in de nabije toekomst fors uitbreiden.

Of registreer je om te kunnen reageren.