Home

Nieuws 343 x bekeken 1 reactie

Ondernemers prijzen moed politiek

Den Haag - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland vinden dat VVD, CDA, CU, D66 en GL een moedig pakket hebben opgesteld dat goed is voor Nederland.

De Nederlandse politiek laat zich hier van zijn beste kant zien door zich in moeilijke tijden te verenigen.

De maatregelen stellen de financiële stabiliteit van Nederland veilig en dragen bij aan het herstel van ons internationale imago. Bovendien worden hervormingen doorgevoerd op het gebied van woningmarkt en arbeidsmarkt. De pijn van het akkoord wordt verdeeld, waarbij ook de ondernemers hun aandeel moeten en zullen leveren.

Voorzitter Albert Jan Maat  van LTO Nederland is opgelucht dat de betrokken politieke partijen het in korte tijd eens geworden zijn over een totaal pakket aan bezuinigingen. Het schrappen van het accijnsvoordeel van rode diesel noemt hij pijnlijk. LTO Nederland zal zich inzetten voor een goed pakket compensatie en hierbij passende regelingen.

AnneMieke Ravenshorst

Eén reactie

  • paul.gld1

    In het buitengebied ligt vaak geen gasleiding, dus veel boeren hebben niet alleen de tractor die op rode diesel loopt, maar ook een kachel, dus dat wordt flink extra kosten.

Of registreer je om te kunnen reageren.