Home

Nieuws 224 x bekeken

Cargill investeert in Europees voedingsonderzoekscentrum

Amsterdam – Het Amerikaanse agriconcern Cargill investeert 8 miljoen euro in het Europees onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in het Belgische Vilvoorde. De werkzaamheden moeten in het voorjaar van 2013 afgerond zijn.

In Vilvoorde wordt sinds 2002 onderzoek gedaan ten behoeve van de afzet van producten binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Er werken circa 150 wetenschappers en technologen aan onderzoek binnen het hele spectrum van voedingsmiddelen en ingrediënten.
In België werken meer dan duizend mensen voor Cargill in negen vestigingen in Antwerpen, Gent, Herent, Izegem, Mechelen, Moeskroen, Villers-le-Bouillet en Vilvoorde. Cargill Europe wordt goeddeels vanuit Amsterdam geleid.

Of registreer je om te kunnen reageren.