Home

Nieuws 775 x bekeken

Okechamp neemt resterende aandelen F&F Europe over

Kerkrade – Okechamp neemt de resterende 35 procent van de aandelen in F&F Europe over, waarmee het bedrijf voor 100 procent eigenaar wordt van de Limburgse producent van diepgevroren champignons. F&F Europe blijft een onafhankelijk productiebedrijf binnen de Nederlands-Poolse groep.

Okechamp is een Nederlands-Pools bedrijf met hoofdzetel in het Poolse Poznan. Het bedrijf zegt de grootste champignonexporteur van Polen te zijn. Okechamp heeft een eigen champignonkwekerij van 33.000 vierkante meter, een compostfabriek en een verwerkingsbedrijf voor champignons en groente.
”We zijn actief op elk niveau van de champignonbusiness”, legt Okechamp-directeur Leszek Ejsmont de strategie van het bedrijf uit, ”van de productie van compost en de teelt  tot aan de verwerking ervan. Ons bedrijf kent een organische ontwikkeling en op die manier willen we onze positie verder versterken.”
Samen zijn de twee bedrijven goed voor circa 80 miljoen euro omzet.

Of registreer je om te kunnen reageren.