Home

Nieuws 909 x bekeken 3 reacties

Kritiek PVV'er Brinkman op Polenmeldpunt

Hilversum - Het tv-programma EenVandaag heeft vrijdagavond een e-mail naar buiten gebracht waarin PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman kritiek uit op de manier waarop zijn fractie is omgegaan met de presentatie van het meldpunt voor klachten over Midden- en Oost-Europese mensen in Nederland.

Brinkman stelt daarin dat het belangrijk is dat de problemen en overlast aan de orde worden gesteld, maar volgens hem zijn er fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden door het plan en de opzet eerst in de fractie te bespreken. "De hele uitvoering kwam mij nogal rauw op mijn dak'', aldus de e-mail. Brinkman vindt dat met het meldpunt mensen over een kam worden geschoren, terwijl 'de goede Pool' volgens hem ook last heeft van de beeldvorming die zijn 'asociale dronken landgenoot veroorzaakt'.
Verder vindt hij het onterecht dat bij het meldpunt verdringing op de arbeidsmarkt op een hoop wordt gegooid met criminaliteit door Midden- en Oost-Europeanen. "Een meldpunt, waar beide problemen gemeld kunnen worden, betekent dan ook vervuiling van de discussie vanaf de start.''
Brinkman was vrijdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Laatste reacties

 • bertvaneck

  eindelijk een die het licht ziet laat hem uit die club treden van populisten en schreeuw bekken

 • anton1937

  De populist Wilders komt zich zelf tegen nu ook nog blijkt dat hij hardwerkende mensen en dus ook Polen geen boterham gunt.Zijn politiek komt overeen met de SP etc, zelf profiteren van de uitkeringen etc.

 • kremer

  Je kunt alles zeggen wat je wilt en alles goedpraten maar het is wel een probleem die Oost-Europese bendes. Hier in het Noorden wordt er veel last ondervonden van de Werkers aan de vervuilende kolencentrale van RDW in de Eemshaven (bij Delftzijl). Als ik hoor dat huizen in Munnikezijl bij afwezigheid van een paar uur ff leeggehaald worden door Oost-Europeanen.
  Dan kun je wel zeggen de goeien moeten onder de kwaden lijden maar dat is nou eenmaal een gevolg van democratie.

Of registreer je om te kunnen reageren.