Home

Nieuws 376 x bekeken

Bert Merkens nieuwe voorzitter VBO Agrarisch Vastgoed

Nootdorp – Vicevoorzitter Bert Merkens (46) is voor de periode van één jaar tot voorzitter benoemd door de sectie Agrarisch Vastgoed van brancheorganisatie VBO Makelaar.

Hij neemt vanaf 14 maart het voorzitterschap tijdelijk op zich na het plotseling overlijden van Kor Kasper (60) eind januari. Kor Kasper heeft vanaf juli 2011 zijn functie als voorzitter vervuld. Merkens wil het komende jaar het ingezette beleid van Kasper voortzetten. Het beleid richt op verdere ledengroei en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening van VBO Agrarisch Vastgoed. Volgend jaar maart zal er tijdens de Algemene Ledenvergadering opnieuw een nieuwe voorzitter worden gekozen.
Merkens heeft als hoofdbestuurslid van VBO Makelaar in de periode 2006 – 2008 bestuurservaring opgedaan. Daarnaast is hij sinds 2006 bestuurslid en vicevoorzitter van de sectie Agrarisch Vastgoed. Ook is hij drie jaar voorzitter geweest van de plaatselijke LTO-Noord afdeling en was hij afgevaardigde in de ledenraad van LTO-Noord. Merkens is opgegroeid op het veehouderijbedrijf van zijn ouders.

Of registreer je om te kunnen reageren.