Home

Nieuws 197 x bekeken

BayWa dik tevreden met resultaat- en omzetgroei in 2011

München – Agrohandels- en dienstverleningsconcern BayWa kijkt dik tevreden terug op het zakelijk verloop van 2011. Het resultaat voor financieringskosten en fiscale verplichtingen steeg ten opzichte van het voorafgaande jaar met ruim 22 miljoen euro, ofwel 17,5 procent, naar 151 miljoen.

De omzet nam met 21 procent toe naar 9,6 miljard euro en overtrof daarmee de eigen verwachting. Directietopman Klaus Josef Lutz stelt op basis daarvan vast dat het Beierse concern de juiste strategie aan het volgen is, dat wil zeggen ”doelgerichte groei en internationalisering met de focus op de kernbedrijvigheid.” De volledige jaarcijfers met toelichting en de verwachtingen voor het lopende jaar komen beschikbaar op 29 maart.

Of registreer je om te kunnen reageren.