Home

Nieuws 323 x bekeken

200 aanmeldingen voor schadeclaim Q-koorts

Schijndel – Rond de 200 mensen hebben zich aangemeld bij de Stichting Q-koortsclaim. De stichting gaat een procedure starten om geitenhouders aansprakelijk te stellen voor de geleden schade van Q-koortspatiënten en had hiervoor een maandagavond een informatieavond georganiseerd.

Op deze bijeenkomst waren rond de 300 mensen aanwezig. 112 patiënten hadden zich voor de informatieavond al bij de Stichting gemeld, wat na de avond is opgelopen tot 200.
Advocaat Ivo Sindram en zijn collega Luc Rohof van de Stichting Q-koortsclaim verwachten dat er nog meer patiënten zich aanmelden. De verhalen van de patiënten worden momenteel in kaart gebracht. De advocaten hopen dan voor de zomer met de eerste dagvaardingen te kunnen beginnen.

Of registreer je om te kunnen reageren.