Home

Nieuws 14462 x bekeken 1 reactie

Van der Most organiseert twee mechanisatiebeurzen

Venray – Evenementenhal, de beursorganisatie van Herman van der Most, komt dit jaar met twee regionaal gerichte mechanisatiebeurzen: de Mechanisatie Businessdagen Zuid en Noord. Het motto is ”betaalbaar en laagdrempelig” waarmee de zuidelijke variant rechtstreeks concurreert met de nieuwe, regionaal gerichte opvolger van de Agrovak, Mechanisatie Zuid.

Initiator Herman van der Most, broer van de bekende ondernemer Henny, verwacht akkerbouwers, grote melkveehouders en loonwerkers een platform te kunnen bieden nadrukkelijk naast Agrotechniek Holland, een tweejaarlijkse nationaal gerichte buitenbeurs. De beurzen vinden plaats van 27 tot en met 29 november in Hardenberg (Noord) en van 4 tot en met 6 december in Venray (Zuid).
Van der Most: ”binnen de bestaande agenda zien we Biddinghuizen in september als goed initiatief. Aanvullend willen we juist dé of een extra mogelijkheid ter oriëntatie bieden. Daarna kunnen mensen aan het einde van het jaar een definitieve beslissing voor aankoop nemen.”
De formule betekent volgens Van der Most dat exposanten voor een lager all-in bedrag dan voorheen onbeperkt zelf relaties kunnen uitnodigen. Uitgenodigde relaties kunnen vervolgens echter niet gratis naar binnen, zoals bij andere beurzen van Evenementenhal. Van der Most stelt dat de entreeprijs wel ”zeer scherp” zal zijn.
Mechanisatie Zuid, georganiseerd door Expo Management, vindt plaats van 11 tot en met 13 december. Organisator Joost Arkink wil niet ingaan op de vraag of het niet druk wordt in beurzenland. ”We kijken naar onszelf en houden vast aan een doel van 180 deelnemers en 20.000 tot 25.000 bezoekers.

Eén reactie

  • gerstiroma

    het is in elk geval al een stuk verbeterd tov van de de beurzen in de RAI van vroeger, daar was alles even duur en het eten of de koffie waren niet meer dan de prullebak waard

Of registreer je om te kunnen reageren.