Home

Nieuws 438 x bekeken

Prijs voor meest innovatie Limburgse veehouder

Roermond - De Innovatieagenda duurzame veehouderij Limburg vaardigt een prijs uit voor het meest innovatieve idee in de Limburgse veehouderij.

De winnaar mag zijn idee laten begeleiden tot een uitvoeringsgereed concept. Hiervoor stelt de Innovatieagenda de nodige expertise en ondersteuning beschikbaar tot een maximumbedrag van 10.000 euro. Het idee moet aantoonbaar duurzaam zijn, dat wil zeggen tot verbetering leiden op het gebied van milieu (zoals geur, depositie, fijnstof), dierwelzijn, humane gezondheid, dierlijke gezondheid en/of landschappelijke inpassing.

Het idee hoeft niet al deze aspecten te omvatten. Ook hoeft het idee niet uitgewerkt te zijn, maar vanzelfsprekend wel realiseerbaar en nog niet (in die vorm) elders toegepast. Een deskundige jury onder leiding van LLTB-voorzitter Noud Janssen zal de inzendingen beoordelen. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de Landbouwdagen Intensieve veehouderij te Venray (28 februari tot en met 1 maart 2012).

Aanmelden kan tot 26 februari.

Of registreer je om te kunnen reageren.