Home

Nieuws 460 x bekeken

Exotische oorden voor Peter's Farm kalfsvlees

Apeldoorn - De Van Drie Group zoekt met haar topsegment blank kalfsvlees steeds exotischer bestemmingen op.

Zo worden Peter’s Farm Kalfsvleesproducten deze week voor het eerst naar de Malediven-eilanden gebracht. Het vlees wordt daar geserveerd in een reeks exclusieve hotels. De pakketten kalfsvlees worden eerst per vliegtuig getransporteerd en daarna met een klein bootje naar de verschillende eilanden van de archipel in de Indische Oceaan gebracht.

De Malediven zijn weliswaar de meest bijzondere plek waar het Peter’s Farm-vlees heen gaat, maar het kalfsvleesbedrijf merkt dat er steeds meer vraag komt naar het hoogste segment kalfsvlees. Dat komt door zowel het houderij-concept, door het vlees als door de kwaliteitsborging en de mogelijkheid om het vlees te traceren via een boerderij- en een QR-code.

Of registreer je om te kunnen reageren.