Home

Nieuws 1295 x bekeken

Curator Family Farmers bekijkt handelswijze

Deurne – De curator van het failliete Family Farmers Genetics BV onderzoekt of er sprake is van het bewust voortrekken van een schuldeiser bij een dreigend faillissement. Volgens curator Uitdehaag is dit een normale gang van zaken.

Het failliete Family Farmers Genetics had vorderingen op derden ter waarde van € 85.073. Die vorderingen werden in augustus 2011, enkele maanden voor het faillissement, verpand aan de ABN AMRO. Dit blijkt uit het eerste faillissementsverslag over Family Farmers. Verder blijkt dat eigenaren Leon Knoops en Robert van Lierop ieder voor een totaalbedrag van 250.000 euro borg staan voor de beide failliete bv’s. Er is bovendien sprake van achtergestelde vorderingen van Knoops Beheer en Van Lierop Beheer op beide bv’s.

Of registreer je om te kunnen reageren.