Home

Nieuws 1838 x bekeken 1 reactie

PvdD wil bijeenkomst met Duitse parlementariërs over kwekersrecht

Den Haag - Tweede Kamerlid Esther Ouwehand (PvdD) wil op de voedselbeurs Grüne Woche in Berlijn een ontmoeting met Duitse parlementariërs over het kwekersrecht organiseren. Dat zei zij woensdag in een debat.

Verschillende Kamerleden bezoeken in januari het evenement in de Duitse hoofdstad, waarvan Nederland dit keer partnerland is. Naast Ouwehand hebben Helma Lodders (VVD) en Jaco Geurts (CDA) aangegeven daar aanwezig te zullen zijn. De hotelkosten van de Kamerleden worden door staatssecretaris Co Verdaas (landbouw) vergoed, de reis is voor rekening van het parlement.

Eén reactie

  • agratax2

    Dat wordt de Partij voor de Dieren en Planten t.z.t. Als boeren mogen we ons wel eens zorgen gaan maken over dit Democratische Zinloos Geweld.

Of registreer je om te kunnen reageren.