Home

Nieuws 1362 x bekeken 1 reactie

Middelenherziening leidt tot problemen in bloembollenteelt

Den Haag - De herziening van de gebruiksvoorschriften en aanwijzingen van gewasbeschermingsmiddelen leidt tot problemen in de bloembollenteelt en sierteelt onder glas. Dat schrijft staatssecretaris Co Verdaas (landbouw) in een brief aan de Tweede Kamer.

Voor sommige middelen gaan straks voorschriften gelden, terwijl deze nu zonder beperkingen kunnen worden gebruikt. Verdaas wil daarom in samenwerking met de sector werken aan een overgangsregeling. De herziening moet in 2015 zijn afgerond.

Eén reactie

  • agratax2

    Weer zo'n goed idee, breek de bollenteelt maar af het levert te veel op voor ons NBP om zo snel mogelijk onze verzorgingsstaat uit te kunnen zwaaien. wilders zal er blij mee zijn blijven de Polen thuis en gaan ze in Polen bollen telen en trekken. Eindelijk een goed idee om de Poolse economie nog sneller op te krikken.

Of registreer je om te kunnen reageren.