Home

Nieuws 215 x bekeken

Lichte stijging Duitse producentenprijzen voeding

Wiesbaden - De Duitse producentenprijzen van voeding zijn in november ten opzichte van de voorafgaande maand met 0,6 procent gestegen, zo blijkt uit de rapportage van het Statistische Bundesamt.

Vooral melk leverde meer op, namelijk ruim 6 procent. Varkensvlees leverde echter ruim 3 procent in. Daar staat tegenover dat voor varkensvlees in vergelijking met november vorig jaar een stijging te zien is van 10,5 procent, terwijl de producentenprijzen van melk op november vorig jaar nog een achterstand hebben van 3,3 procent. De veevoerprijzen waren in november ruim 21 procent  hoger dan vorig jaar, maar daalden ten opzichte van oktober dit jaar niettemin licht, namelijk met 0,3 procent. Corr

Of registreer je om te kunnen reageren.