Home

Nieuws 717 x bekeken

Samenwerking Barentz/AgriNutrition met Soja Protein

Hoofddorp - Het Nederlandse diervoederbedrijf Barentz/AgriNutrition gaat soja eiwit concentraat vermarkten van het Servische bedrijf Soja Protein.

Soja Protein, onderdeel van de Victoria Group, is een producent van hoogwaardige sojaproducten. Het bedrijf opende in september 2012 een nieuwe moderne productiefaciliteit in Bečej, Servië. De fabriek heeft een productiecapaciteit van 70.000 ton en kostte 30 miljoen euro.
Barentz heeft zestig jaar ervaring als distributeur en is daarom gevraagd door Soja Protein om hun soja eiwitconcentraat (SPC) onder de merknaam “Tradkon SPC” te gaan distribueren in Europa. Het grootste deel van de productie komt voornamelijk beschikbaar voor toepassingen in jongdiervoeders.

Of registreer je om te kunnen reageren.