Home

Nieuws 754 x bekeken

Oude borden ministerie weer op de gevel

Den Haag – Het ministerie van Economische Zaken weet nog niet wat de naamswijziging van het ministerie gaat kosten. Aanpassingen die geen extra kosten veroorzaken voert het ministerie direct door, voor aanpassingen die wel komsten met zich mee brengen maakt het ministerie eerst een schatting van de kosten.

ICT-veranderingen, zoals aanpassen van de e-mailadressen, zijn de grootste kostenpost. Verder probeert het ministerie de kosten laag te houden door oude naamborden weer op te hangen. De vorige naamswijziging, als gevolg van de samenvoeging van het ministeries van landbouw en Economische Zaken, heeft 1,5 miljoen euro gekost, waarbij naast wijziging van de huisstijl ook ICT-systemen moesten worden samengevoegd. Dat hoeft nu niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.