Home

Nieuws 1431 x bekeken 3 reacties

Komend voorjaar nieuw gewasbeschermingsplan

Den Haag - Staatssecretarissen Wilma Mansveld (milieu) en Co Verdaas (landbouw) komen voor mei met een nieuw gewasbeschermingsplan. Dat hebben de bewindslieden toegezegd aan de Tweede Kamer.

Om aan de verplichtingen te voldoen wordt het bestaande actieplan gewasbescherming dat de vorige staatssecretarissen Bleker en Atsma hebben opgesteld deze maand zonder al te veel wijzigingen naar Brussel gestuurd.

Laatste reacties

  • politiek

    Het wordt naar Brussel gestuurd lees ik ? Voldoet Nederland dan niet met het huidige gewasbeschermingsplan ? . Uiteraard is het goed dat Brussel , Nederland in de gaten houdt of men zich wel aan de regels houdt. Als er toch 1 Europees gewasbeschermingsplan is in Europa en dezelfde regelgeving inzake voedselveiligheid dan is het toch allemaal duidelijk. Ik wist overigens niet dat Nederland het adres in Brussel had.

  • Koeienboer

    Politiek: Er is regelgeving en daar maakt ieder land zijn plannen naar. Die moeten voldoen aan de regelgeving dus dat wordt gecontroleerd. Zijn je pillen zo laat op de avond uitgewerkt ofzo?

  • politiek

    Beste Koeienboer. Nogmaals , heeft Nederland dan wel het adres van Brussel. ? ! Of heeft men daar nooit geen overleg mee ? !

Of registreer je om te kunnen reageren.