Home

Nieuws 454 x bekeken

Forfarmers wint FD Gouden Gazelle Award

Lochem – Forfarmers heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de FD Gouden Gazelle Award gewonnen voor grotere bedrijven in Gelderland. Het betreft een prijs van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Het voerbedrijf is 'super trots' en noemt het 'een waardering voor de uitgesproken ambitie van Forfarmers om het beste mengvoerbedrijf van Europa te worden door te groeien'. Geen enkele andere onderneming in Nederland won de prijs vijf keer op rij.

De omzet van Forfarmers is in 2011 met 171 procent gegroeid ten opzichte van 2009. De omzet bedroeg 5,2 miljard euro. In 2012 maakt de omzet overigens eveneens een sprong. Forfarmers nam voerbedrijf Hendrix en BOCM Pauls over waardoor de geschatte omzet nu boven de 6,5 miljard euro uitkomt. Het was de negende keer dat het Financieele Dagblad de prijzen uitreikte.

Of registreer je om te kunnen reageren.