Home

Nieuws 828 x bekeken

Nieuwe obligaties Danish Crown gaan weg als warm brood

Randers - De Deense slachterijreus Danish Crown heeft donderdag en vrijdag voor ruim 100 miljoen euro opgehaald van de obligatiemarkt. De inschrijving op de papieren verliep buitengewoon vlot. ”Twee uur voor sluitingstijd meldden de banken uitverkocht,” zo laat het concern weten.

Voorafgaande aan de opening van de inschrijving waren twee beleggersbijeenkomsten gehouden. De rente op de obligaties is variabel en wordt per kwartaal vastgesteld op basis van de heersende marktrente met een toeslag van 1,75 procent. Nieuw is dat de stukken zullen worden genoteerd aan de recent geopende bedrijfsobligatiebeurs First North Bond Market, onderdeel van de reguliere effectenbeurs Nasdaq OMX in Kopenhagen.

Of registreer je om te kunnen reageren.