Home

Nieuws 372 x bekeken 1 reactie

Malta wijst opvolger aan voor eurocommissaris

Valletta - Malta heeft zijn minister van Buitenlandse Zaken, Tonio Borg, voorgedragen als opvolger van eurocommissaris John Dalli. Dalli (Gezondheid en Consumentenbeleid) stapte dinsdag op in verband met een fraudezaak.

Premier Lawrence Gonzi van Malta heeft voorzitter José Manuel Barroso van de Europese Commissie op de hoogte gesteld van zijn beslissing Borg naar voren te schuiven, meldde de Maltese regering zaterdagavond.

Borg (55), tevens vice-premier van Malta, is een expert op het gebied van publiek recht.

Eén reactie

  • politiek

    Toch ook weer gezondheid en consumentenbeleid. Daar is immers ook ontzettend veel kapitaal in te verdienen door ,,het spel,, te spelen. Vooral ook moeten fraudezaken afgestraft worden op dit gebied. Dit in het belang van volksgezondheid. Dat zou ook in Nederland moeten gebeuren en fraudezaken dus NIET vertrouwelijk behandelen met een zwijgplicht voor de kamerleden ! .

Of registreer je om te kunnen reageren.