Home

Nieuws 557 x bekeken 1 reactie

Bleker wil begroting aanpassen

Den Haag - Staatssecretaris Henk Bleker van landbouw en natuur wil de Tweede Kamer voor de behandeling van de begroting van zijn ministerie informeren over de 200 miljoen euro extra voor natuurbeleid, die is afgesproken in het Lente-akkoord.

Dat schrijft Bleker in een brief aan de Tweede Kamer. De vaste kamercommissie voor landbouw en natuur had onder aanvoering van D66-Kamerlid Stientje van Veldhoven om opheldering gevraagd over het extra natuurbudget, dat nog niet is opgenomen op de begroting van het ministerie, maar staat gereserveerd bij het ministerie van Financiën.
Bleker streeft er naar om voor de begrotingsbehandeling nadere informatie te kunnen geven over de benodigde uitvoeringsregelingen. Doelstelling is dat de regelingen voor de extra uitgaven voor natuur nog dit jaar open gaan.

Eén reactie

  • jan1966

    Triest figuur die Bleker

Of registreer je om te kunnen reageren.