Home

Nieuws 168 x bekeken

Van topkok tot voedselbank op de Horecava

Amsterdam - Op de 56e editie van horecavakbeurs Horecava kunnen de bezoekers zich te goed doen aan gerechten van topkoks, of een kijkje nemen bij de stand van de Voedselbank en alles wat daartussen zit.

Vanaf maandag mogen de professionals zich verlekkeren in de RAI, waar zo'n 600 exposanten hun producten of kunstjes vertonen.

Tijdens de Horecava wordt de campagne 'Tafelen in Nederland - Lekker Duurzaam' gelanceerd. Dat wordt de aftrap van een jaar waarin zowel de Nederlandse horeca als de zorg- en welzijnsinstellingen "smakelijke streekmenu's'' op tafel zetten.

De Voedselbank, die kampt met schaarste, kruipt dicht bij het vuur door op de beurs te gaan staan. De organisatie hoopt de horecamensen op de beurs te bewegen duurzame voornemens om te zetten in maatschappelijk verantwoorde daden.

Of registreer je om te kunnen reageren.