Home

Nieuws 353 x bekeken

Van Rooi Meat biedt online slachtgegevens

Helmond/Deventer – Van Rooi Meat biedt varkensleveranciers vanaf heden de mogelijkheid om via internet inzicht te krijgen in de slachtgegevens van hun varkens.

Het programma Slachtanalyse is ontwikkeld in samenwerking met Agrovision in Deventer.

Het programma dat Agrovision voor Van Rooi heeft ontwikkeld is gebaseerd op het programma dat al veel in de Mengvoersector wordt gebruikt. De nieuwe versie is speciaal aangepast voor de slachterijsector.

Het programma slachtanalyse biedt de varkenshouders die leveren aan van Rooi de mogelijkheid de gegevens te koppelen aan de voer en biggengegevens die de varkenshouder in zijn managementsysteem heeft. Op basis van de gekoppelde slachtbevindingen en de technische resultaten van het bedrijf kan de varkenshouder verbindingen leggen en een optimale afleverstrategie ontwikkelen.

Ook is het verloop in tijd te zien en kan de varkenshouder vergelijken met de resultaten van eerdere leveringen.

Of registreer je om te kunnen reageren.