Home

Nieuws 216 x bekeken

Floriade helpt Arcadis aan 2,7 miljoen euro omzet

Arnhem - Advies- en ingenieursorganisatie Arcadis heeft voor 2,7 miljoen euro aan opdrachten binnengesleept in het kader van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade due dit jaar in Venlo wordt gehouden.

De advies- en ingenieursorganisatie werkt onder meer voor overheden van Azerbeidzjan, Zuid-Korea, Spanje, Italië en Indonesië. Daarnaast voert Arcadis opdrachten uit voor de Raad voor de Boomkwekerijen, de groente- en fruitsector, Rabobank en Bloom'in Holland.

Een groot deel van de miljoenenomzet (1,2 miljoen euro) vloeit voort uit het ontwerp van een paviljoen voor de Kamer van Koophandel van Azerbeidzjan. Voor andere partijen varieert de inbreng van de vergunningenaanvraag tot realisatie en onderhoud van percelen op het basispark.

De Floriade gaat in april open voor het publiek.

Of registreer je om te kunnen reageren.