Home

Nieuws 300 x bekeken

Twee Hobaho-ers Koninklijk onderscheiden

Lisse – Twee werknemers van bloembollenbemiddelaar Hobaho in Lisse zijn donderdag Koninklijk onderscheiden.

De onderscheiding werd hen overhandigd bij het afscheid van vertegenwoordiger Piet Goemans die daarbij de Koninklijke onderscheiding werd opgespeld. Bert van der Aart, die enkele maanden geleden met pensioen ging, werd tijdens de bijeenkomst ”overvallen” en eveneens onderscheiden.

Beiden zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Goemans was ruim 47 jaar bij Hobaho in dienst, als vertegenwoordiger in hyacinten. Goemans was en is jarenlang betrokken bij het Bloemencorso van de Bollenstreek, waarvan hij ook jarenlang bestuurslid en ook enkele jaren het voorzitterschap bekleedde. Van der Aart heeft eveneens zo’n lange staat van dienst achter zijn naam en was bij Hobaho vertegenwoordiger in onder andere hyacinten en tulpen. Naast de handel in bloembollen was hij vanwege zijn kennis van zaken een vraagbaak voor velen. Ook is hij voorzitter van het Comité Kerkenveiling Agathakerk.


Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.