Home

Nieuws 1004 x bekeken

Loman wordt nieuwe voorzitter hoofddirectie Agrifirm

Apeldoorn - Ton Loman volgt Kees Sijssens op als nieuwe voorzitter van de hoofddirectie van Agrifirm.

Sijssens (60) vertrekt per 31 december 2011. Per die datum wordt Ton Loman dan als opvolger benoemd binnen Agrifirm. Ook Ad Wals, COO en lid van de hoofddirectie, zal per 31 december 2011 terugtreden uit de hoofddirectie. Tot zijn pensioendatum, 1 maart 2012, blijft hij als adviseur aan de onderneming verbonden.

Met het vertrek van de twee directeuren wordt de hoofddirectie teruggebracht van 4 naar 3 personen. Joost Helsen, momenteel CFO in de hoofddirectie, zal de functie van COO overnemen. In de rol van CFO wordt Jaap Vessies benoemd. Vessies is momenteel financieel directeur binnen Agrifirm Group BV.

Naast de wijzigingen in de hoofddirectie, zullen er nog meer verschuivingen plaatsvinden binnen Agrifirm Group BV. Ruud Tijssens, directeur Agrifirm Innovation Centre (AIC) en verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid binnen Agrifirm, wordt benoemd tot Director Corporate Affairs. In deze functie gaat hij zich bezighouden met Corporate Social Responsibility (CSR) en de strategische ontwikkeling van Research & Development. Albert van den Belt, momenteel onderzoekscoördinator wordt verantwoordelijk voor het AIC. In deze functie gaat hij rapporteren aan de COO, de heer Helsen.

Of registreer je om te kunnen reageren.