Home

Nieuws 213 x bekeken 1 reactie

CDA: Nederland wil niet af van veehouderij

Den Haag - Nederland wil helemaal niet af van de veehouderij. Dat concludeert Tweede Kamerlid Ger Koopmans van regeringspartij CDA vrijdag op basis van een rapport van oud-minister Hans Alders over de veehouderij.

Volgens de CDA'er slaagt Alders erin wensen over en in de veehouderij in haalbare doelen te vertalen. "Dat is knap werk''', stelt Koopmans en hij wijst erop dat er veel tegenstrijdige wensen leven. Burgers willen een lage prijs volgens hem, maar ook kwaliteit. Ook moeten dieren meer buiten komen, terwijl dat voor meer uitstoot van gassen zorgt.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ger slaat de spijker op zijjn kop. Snel van die LOG gebieden af en de bestaande bedrijven die op de goede plek staan wat meer ruimte geven, dan is iedereen te vreden. Kost veel minder, minder dieren bij elkaar per vierkante kilometer, geen gezondheids risico voor de mensen die er wonen? Voor de natuur is het geen groot probleem want de nieuwe stallen zijn milieu vriendelijk!

Of registreer je om te kunnen reageren.