Home

Nieuws 221 x bekeken 2 reacties

Britten maken zich op voor ontruiming zigeunerkamp

Basildon – De Britse politie en andere autoriteiten treffen de laatste voorbereidingen voor de ontruiming van een groot illegaal zigeunerkamp op Dale Farm in Essex.

De National Farmers Union heeft boeren in de wijde omgeving geadviseerd hun landerijen af te grendelen met hooibalen, machines of voertuigen, runderroosters weg te halen en andere maatregelen te nemen om te voorkomen dat de zigeuners er op neer strijken.

De ontruiming van het grootste illegale zigeunerkamp in Engeland, waar meer dan 400 zigeuners verblijven, staat voor maandag op de agenda. De illegale bewoners van het kamp hebben afgelopen week de laatste fase in een lange juridische strijd verloren.

Het hele weekend zijn grote groepen sympathisanten naar Dale Farm getrokken om de zigeuners bij te staan in hun ‘strijd’ tegen de ontruiming. Tegelijk is ook een toenemend aantal bewoners van het kamp voor een eventuele confrontatie met de politie zelf al aan het vertrekken.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Je word er niet blij van als je zulke rakkers op het erf krijgt. Als je oplet kun je ze zien aankomen. Hoe anders is dat met het Z.L.T.O/L.T.O
    Tweede kamerleden , Het word hoog tijd dat u ingrijpt
    Deze organisatie. Die zich voor doet als belangenbehartiger van de boeren. Zijn in werkelijkheid de eigenaren van de grootste multinationale fabrieken zoals rendac .CHV Veghel enz. , Die ze runnen op een manier waar de Italiejaanse maffia zijn vingers bij af likt

  • no-profile-image

    Die Tweede Kamerleden zullen niet ingrijpen Hamstra. Zij maken nl. deel uit van deze maffiapraktijken. Ook LNV en de WUR zijn erbij betrokken. Dit land is tot in de wortels corrupt!

Of registreer je om te kunnen reageren.