Home

Nieuws 263 x bekeken

Booijink Veevoeders meest klantvriendelijke adviesbedrijf veehouderij

Raalte – Booijink Veevoeders uit Raalte is voor de derde keer op rij gekozen als het meest klantvriendelijke adviesbedrijf in de veehouderij. Dat blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van AgriDirect en vakblad V-focus, waaraan ruim 13.000 veehouders deelnamen.

Sikma Veevoeders uit Stroobos steeg van een derde plaats in 2010 naar een tweede plaats nu. Van Benthem Veevoeders en Kunstmest uit Vollenhove deed voor het eerst mee en kwam op de derde plaats binnen, met een gelijke score aan Brameco-Zon en Arkervaart.

Van de grote vier spelers scoorde ForFarmers met een veertiende plaats het beste. Agrifirm en het particuliere De Heus eindigden op respectievelijk positie 23 en 24. De fusiepartners Rijnvallei en Agruniek staan op respectievelijk plaats 12 en 18.

De algemene beoordeling van adviesbedrijven is goed te noemen, en de verschillen zijn relatief klein. Waar winnaar Booijink Veevoeders een 8,3 scoort (0,3 punten meer dan een jaar geleden), komen ook de meeste andere bedrijven in de top 50 ruim boven de 7 uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.