Home

Nieuws 366 x bekeken

Wakker Dier op tv met kiloknallercampagne

Amsterdam – Wakker Dier zendt vanaf morgen (11 augustus) regelmatig een reclamespot tegen de kiloknallers uit op televisie. Het is voor het eerst dat de actiegroep via de Ster-reclame actie voert. Tot nu toe liepen acties veelal via de radioreclame.

De eerste tv-spot richt zich tegen de goedkope kip. In de spot zijn beelden te zien van gangbare vleeskuikens die op de grond worden gehouden. De spot zal meer dan 100 keer worden vertoond deels op prime-time, dus op de momenten rond de tv-journaals als er veel wordt gekeken.

Wakker Dier claimt dat haar kiloknaller-campagne; vlees dat goedkoper wordt aangeboden dan kattenvoer, er toe heeft geleid dat het aanbod van dergelijke knallers in de supermarkten met 34 procent is afgenomen. De kiloknallercampagne van Wakker Dier loopt sinds vorig jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.