Home

Nieuws 250 x bekeken

Registratie geopend voor gezondheidsprijs varkenshouderij

Helmond - Varkenshouders kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de award: ‘Varkens gezonder produceren’.

Deelname aan deze gezondheidsprijs is onderdeel van het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid; Van Varkensgezondheid naar Volksgezondheid, georganiseerd door PIC en Coppens diervoeding.

De competitie staat open voor iedereen die actief is in de varkenshouderij. Uitgangspunt is dat hij of zij zich op het vlak van varkensgezondheid verdienstelijk heeft gemaakt. Een deelnemer moet worden voorgedragen door tenminste twee personen of organisaties, waaronder een dierenarts.

De onafhankelijke jury, bestaande uit Hetty van Beers (Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk), Wyno Zwanenburg (NVV), Annechien ten Have-Mellema (LTO) en de drie laatste winnaars van de award, kiest vijf genomineerden én de uiteindelijke winnaar uit de aanmeldingen.

Het symposium vindt plaats op 17 januari 2012. Aanmelden van uzelf of uw kandidaat voor de prijs kan hier vóór 15 oktober.

Of registreer je om te kunnen reageren.