Home

Nieuws 251 x bekeken

Minister Aigner ontbreekt op Ehec persconferentie

Berlijn - Landbouwminister Ilse Aigner ontbreekt op de gecombineerde Ehec-persconferentie in Berlijn van Nederlandse, Belgische en Duitse telers.

De persconferentie is bedoeld om het vertrouwen van Duitse consumenten te herstellen. De planning van de persconferentie draaide voor een belangrijke deel om Aigner die consumenten tijdens de Ehec-crisis lang adviseerde voorzichtig te zijn met de consumptie van tomaten, sla en komkommers. Haar optreden werd veelal gezien als goedmaker. Aigner heeft zich ziek afgemeld, maar laat zich vervangen door haar staatssecretaris, laat GroentenFruit Bureau weten vanuit Berlijn.

De persconferentie draait ondermeer om de introductie van het nieuwe kwaliteitslabel voor Nederlands product.

Of registreer je om te kunnen reageren.