Home

Nieuws 184 x bekeken 1 reactie

LTO-voorzitter Koeckhoven boos op gemeente

Haarlemmermeer – De voorzitter van LTO Noord Haarlemmermeer vindt dat er te weinig aandacht is voor landbouw in de gemeente. Dit meldt het Witte Weekblad.

Volgens voorzitter Nico Koeckhoven laat de gemeente in de Structuurvisie Haarlemmermeer 2030 de agrarische sector keihard vallen.’Volgens Koeckhoven komt de agrarische sector er zeer slecht van af in de structuurvisie. ”De visie heeft geen agrarische paragraaf. De landbouw wordt dus feitelijk afgeschreven door de gemeente. Onbegrijpelijk.”

Volgens gemeentelijk woordvoerder Wim Koevoet wordt de soep echter niet zo heet gegeten. ”Het klopt dat er geen agrarische paragraaf in het stuk staat. Maar dat geldt ook voor onderwerpen als handel of logistiek. Er is wel degelijk, verspreid over de visie, aandacht voor landbouw. En deze afschrijven doen we dus zeker niet.”

Eén reactie

  • no-profile-image

    Er is maar een oorzaak in Holland dat de boeren het niet vol houden .Dat is niet de overheid. maar L.T.O / Z.L.T.O. Dat zich voor doet als belangenbehartiger van de Hollandse boer , Maar
    in werkelijkheid de belangen van haar vele tien tallen multinationale bedrijven . Deze multinationale bedrijven in bezit van onze zogenaamde belangenbehartigers,. Hebben zich over de gehele wereld verspreid , Ze produceren nu zoveel in de goedkope lonen landen , Dat ze geen enkel belang meer hebben in , de door de Hollandse boer geproduceerde producten.

Of registreer je om te kunnen reageren.