Home

Nieuws 249 x bekeken

Interpolis verwerkt schadegevallen Oost-Nederland

Tilburg – Verzekeraar Interpolis inventariseert momenteel schadegevallen in Oost-Nederland, na de aanhoudende onweersbuien die dinsdag over het gebied trokken.

Volgens schade-experts komen er vooral veel meldingen van agrarische bedrijven in de omgeving van Venlo. Interpolis meldt zelf dat het vooral gaat om overlopende goten bij glastuinders, maar kan nog geen specifieke informatie geven over de aard of omvang van de schade.

In Eindhoven kwam een enorme hoeveelheid water naar beneden, waardoor straten volledig blank kwamen te staan. Lokaal werden meldingen gemaakt van zware hagelbuien. Ook zijn op diverse plaatsen blikseminslagen geweest en viel hier en daar de stroom voor korte tijd uit.

e schadeverzekeraar verwacht woensdag een beter beeld te kunnen schetsen van de situatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.