Home

Nieuws 295 x bekeken

Wessanen houdt vertrouwen in biologische markt

Amsterdam – Wessanen wil nog dit jaar zes nieuwe biologische winkels onder de vlag van dochter Natudis openen. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt bij de opening van een Natuurwinkel in Maastricht. Wessanen telt nu 24 Natuurwinkels en drie zaken met een groter assortiment luxeproducten die de naam GoodyFoods dragen.

Na de zomer wil Wessanen ook nog binnen 2011 enkele nieuwe GoodyFoods-zaken openen, waaronder één in Apeldoorn. Het betreft in alle gevallen franchises. Wessanen ondersteunt de zaken met inrichting, reclame en producten.

Wessanen is Europa’s grootste producent van biologische voeding en is bekend van merken als Whole Earth, Bjorg en Zonnatura.

De concurrent Udea breidde met het concept Ekoplaza het laatste jaar ook fors uit tot een keten met meer dan veertig vestigingen.

Of registreer je om te kunnen reageren.