Home

Nieuws 274 x bekeken

Tönnies lijft vleeswarenfabrikant zur Mühlen Gruppe in

Böklund - Tönnies neemt de vleeswarenfabrikant zur Mühlen Gruppe over. De overname zal in etappes de komende drie jaar worden doorgevoerd.

Tönnies breidt met het oog daarop in die tijd zijn bestaande minderheidsbelang in de zur Mühlen Gruppe uit naar 100 procent. De Duitse slachterijgigant Tönnies krijgt met deze overname de volledige zeggenschap over een aanzienlijke speler met een omzet van rond de 800 miljoen euro per jaar en 3.000 medewerkers.

De zur Mühlen Gruppe beschikt over een aantal bekende merken op de vleeswaren- en worstmarkt zoals Böklunder, Könecke en Plumrose. Deze worden gemaakt in zeven fabrieken, waarvan vijf in Duitsland (waaronder Böklund, Bremen en Delmenhorst) en twee in Polen.

Of registreer je om te kunnen reageren.