Home

Nieuws 242 x bekeken

Online zoeken in het snijbloemenassortiment

Aalsmeer - Bloemisten en groothandelaren hebben vanaf nu zelf online toegang tot uitgebreide productinformatie van het internationale snijbloemenassortiment van FloraHolland.

Zij kunnen deze informatie direct opvragen op www.bloemencatalogus.nl. Via de website heeft men snel een goed overzicht van het beschikbare assortiment aan snijbloemen. In de catalogus staan al 1.500 verschillende producten van 500 kwekers met een foto en informatie over de beschikbaarheid, lengte of meer.

In de online catalogus kan gezocht worden op kleur of productnaam. De gepresenteerde informatie komt direct van de bron, de kweker. De bestelprocedure verloopt via de reguliere inkoopkanalen bij handelaren en exporteurs die aangesloten zijn bij FloraHolland. Bloemisten en groothandelaren kunnen nu zelf met de catalogus op zoek naar de nieuwste producten. Kwekers plaatsen namelijk ook hun noviteiten in de catalogus.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.