Home

Nieuws 179 x bekeken

FarmFeed neemt nieuw tankpark in gebruik

Lochem – FarmFeed in Lochem heeft het nieuwe tankpark in Lochem officieel in gebruik genomen.

FarmFeed is onderdeel van de ForFarmersgroup en houdt zich bezig met de levering van vochtrijke voeders. De afgelopen maanden (vanaf januari) is het tankpark van FarmFeed in Nijkerk verhuisd naar Lochem. Daardoor kan FarmFeed gebruik maken van de aanwezige faciliteiten bij ForFarmers, zoals de weegbrug en de laboratorium faciliteiten. Ook logistieke kosten worden zo beperkt.

Het nieuwe tankpark van FarmFeed heeft een opslagcapaciteit van 1.300 kubieke meter. Er worden hoofdzakelijk zuivelproducten bestemd voor aanwending in de varkenshouderij, opgeslagen, gemengd en weer uitgeleverd. Het nieuwe park is modern uitgerust en beschikt over een volledig geautomatiseerd systeem voor lossen, laden mengen en reinigen.

Of registreer je om te kunnen reageren.