Home

Nieuws 212 x bekeken

Boerenbond Deurne komt leden en afnemers tegemoet

Deurne – Boerenbond Deurne gaat vervroegd 1,5 miljoen euro uitkeren aan de afnemers. Afnemers ontvangen over de tot en met juni afgenomen mengvoeders 4 euro (ex. btw) per ton. Daarnaast geeft het bedrijf 6 euro bonus (ex. btw per ton afgenomen voer direct op de factuur.

Die bonusuitkering loopt tot en met oktober 2011. Bovendien overweegt het bedrijf ook in november en december extra na te betalen als de resultaten bij de dochterbedrijven Bracofeed en Retail zich positief blijven ontwikkelen.

Boerenbond Deurne is tot deze stappen gekomen vanwege de moeilijke situatie in de verschillende veehouderijsectoren. Het bedrijf wil nadrukkelijk de leden en afnemers zoveel mogelijk ondersteunen in de huidige moeilijke economische situatie. Bovendien ziet het bedrijf een gunstige resultaatontwikkeling bij zijn dochterbedrijven Bracofeed (overslag) en Retail.

Eerder dit jaar keerde Boerenbond Deurne al 300.000 euro vervroegd uit ten tijde van de dioxinecrisis. Met de huidige nabetaling komt het totaal bedrag nu uit op 1,8 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.