Home

Nieuws 279 x bekeken

Bestuurlijke wijzigingen Anthos

Hillegom - Tijdens de Algemene ledenvergadering van Anthos zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden tot het Bestuur Boomkwekerijproducten én het Algemeen bestuur van Anthos.

De heer Rob Bogaards, directeur van Coöperatie Rosaco uit Noordbroek is de heer Leen de Kooter uit Boskoop opgevolgd. De heer Johan Vink, directeur van het bedrijf Pelgrum Vink Materiaal B.V. uit Lobith is de heer Hilbert Makkinga opgevolgd. De heer Harm Horlings, directeur van M. van den Oever & Zn. B.V. uit Haaren is voor een nieuwe periode van vijf jaar herkozen tot lid van beide besturen. De Kooter is na een bestuurlijke carrière van meer dan 20 jaar afgetreden en heeft daarmee zijn bestuurlijke activiteiten voor Anthos neergelegd. Naast bestuurslid is De Kooter jarenlang actief geweest in onder andere Secties van Anthos, het bestuur van de Raad voor de Boomkwekerij, de Sectorcommissie van het Productschap Tuinbouw en tal van overlegstructuren in de regio Boskoop. Voor zijn jarenlange bestuurlijke inzet heeft De Kooter de gouden bondsspeld van Anthos ontvangen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.