Home

Nieuws 174 x bekeken

2 Sisters ziet verkopen 4,5 procent toenemen

Londen – Boparan Holdings, het overkoepelende bedrijf van de 2 Sisters Food Group en het recent overgenomen Northern Foods, ziet de gezamenlijke vergelijkbare omzet in het jaar tot eind juli toenemen met 4,5 procent.

De omzet komt daarmee uit rond de 2,3 miljard euro, wat overeenkomt met wat de directie in januari al zei te verwachten. Dat heeft het Britse voedingsbedrijf meegedeeld in een tussentijds bericht aan obligatiehouders. Volgens die verklaring heeft de Britse pluimveetak de inflatie nu voldoende weten terug te halen bij de afnemers terwijl de Europese pluimvee-activiteiten – waaronder Storteboom – volgens de verwachtingen presteren.

2 Sisters Food Group is nu volop bezig met de verdere integratie van Northern Foods, producent van onder meer diepvriespizza’s, kant-en-klaar maaltijden en andere gemaksproducten. Algemeen directeur Ranjit Singh: ’’We hebben gedurende solide financiële en operationele prestaties neergezet in deze periode, die gekenmerkt blijft door een aanhoudend moeilijk consumentenklimaat en druk van de grondstoffenprijzen die we verder blijven terughalen.”

Of registreer je om te kunnen reageren.