Home

Nieuws 555 x bekeken 2 reacties

Voortaan Koninklijke De Heus

Ede - Mengvoederfabrikant De Heus mag voortaan 'Koninklijk' in de naam voeren en zal het logo mogen voorzien van de Koninklijke Kroon.

Hare Majesteit de Koningin heeft gisteren 100-jarige De Heus met het predicaat 'Koninklijk' onderscheiden. Voor het van oorsprong Barneveldse familiebedrijf betekent deze toekenning de ultieme bekroning voor 100 jaar en 4 generaties ondernemerschap in de mengvoederbranche.

De Heus schaart zich met deze toekenning onder een beperkt aantal 'Koninklijke' ondernemingen. Momenteel zijn er zo’n 550 Koninklijke ondernemingen en instellingen waarvan slechts zo’n 150 bedrijven. Het predicaat is tijdens een Jubileumevenement in de Beurs van Berlage in Amsterdam door burgemeester Van der Knaap van Ede overhandigd.

De mengvoerfabrikant ziet de toekenning van het predicaat 'Koninklijk' als een extra stimulans om haar grenzen te blijven verleggen.

Foto

agd.media

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Fam. de Heus gefeliciteerd met de erkenning voor jullie prachtig bedrijf.

  • no-profile-image

    De Heus is een mooi voorbeeld van schaalvergroting in de mengvoedersector. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren steeds andere kleinere spelers in de branch opgekocht en zodanig gewerkt via kwaliteit en dienstverlening dat de namen van de opgekochte bedrijven inmiddels zijn vergeten. Proficiat!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.