Home

Nieuws 634 x bekeken

Verkooyen verhoogt capaciteit van mobiele mestscheider

Langeweg - Loon- en mestdistributiebedrijf Verkooyen heeft zijn mobiele mestscheider verder ontwikkeld en verbeterd.

Vorig jaar ontwikkelde het bedrijf in eigen beheer een mobiele mestscheider met een capaciteit van 100 kuub per uur. Nu een jaar later en gewerkt in binnen- en buitenland zag Verkooyen een steeds grotere belangstelling voor het scheiden van mest.

"Op de bestaande mestscheider hebben we een losse unit gezet die meeloopt op de bestaande aanvoerpompen en afvoerband. Ook hebben we het aantal mestscheiders op de wagen verhoogd van 6 naar 10, waardoor de we de capaciteit met 60 procent verhoogd hebben", zegt Christ Verkooyen.

Door de verhoogde capaciteit kan ook de uurprijs met 30 procent worden verlaagd.

Of registreer je om te kunnen reageren.