Home

Nieuws 291 x bekeken

Lege groenteschappen bij Albert Heijn door storing

Zaandam - Diverse klanten van Albert Heijn zijn de afgelopen dagen voor lege schappen komen te staan als gevolg van een grote storing in het bestelsysteem.

Het is nog onduidelijk wat de storing precies inhield. Volgens een woordvoerder gaat het om een probleem in het bestelsysteem. Er zouden in totaal 100 winkels last hebben gehad van de storing, zo blijkt uit berichten in de media.

Diverse klanten troffen lege groenteschappen aan, getuige berichten en foto’s die op internet circuleren, maar ook andere producten zouden door de storing moeilijk leverbaar zijn. Volgens Albert Heijn is het probleem inmiddels verholpen. De verwachting is dat woensdag de bevoorrading weer op gang komt.

Over de oorzaak van de storing wil Albert Heijn niets kwijt, het probleem wordt nog onderzocht.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.