Home

Nieuws 224 x bekeken

Zoektocht naar de beste jongerenkeet van start

Utrecht – De zoektocht naar ’De Beste Keet van Nederland 2011’ is vandaag geopend, een initiatief van Plattelandsjongeren Nederland.Om mee te doen met de wedstrijd moeten keten zelf een profiel aanmaken op www.keetkeur.nl. Speciaal getrainde keetadviseuren zullen eind november de titel toekennen aan de winnaar.

De keten in veel plattelandsdorpen hebben vaak een slecht imago maar hebben een belangrijke sociale waarde en zijn voor veel jongeren dé ontmoetingsplek. Plattelandsjongeren Nederland wil met deze wedstrijd voor een positiever beeld van de keten zorgen en keethouders handvatten bieden om hun keet te verbeteren en te behouden.
’Thok uit Westendorp won de titel in 2010.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.